PLATENWINKELS - HEADLINE GRONINGEN

Headline Grammofoonplaten en cd's Groningen

Deze platenwinkel ademt vinyl. Bij binnenkomst staan er wel bakken met cd's maar de rest van de winkel is gereserveerd voor vinyl.
En wat voor een platen! In één oogopslag zie ik meer collectors items als andere winkels bieden. Meer ouder werk, zoals Zappa die opstaat in de winkel, Jimi Hendrix Ladyland die origineel in de bak staat voor €80,- euro.
Deze winkel is prettig groot. Na 10 minuten bleek dat er een bekende in de winkel stond die ongeveer even lang in de winkel was.

In mijn korte strooptocht moest ik al keuzes maken wat ik wel en niet ging kopen. De aanschaf van de tweede plaat van Cane and Able was vanzelfsprekend, de week ervoor kreeg ik die plaat op cd van Carol van Leeuwen, een trouwe Rijnmond luisteraar met een groot muzikaal archief van het soort waar ik blij van wordt. De Thompson Twins 12 inch was een gok die goed uitpakte, de b kant ( Lama sabach tani) is een instrumentaal van het nummer op kant a (Make believe - let's pretend) en dat was precies de uitvoering die ik wenste. De cd van Bodycount met het nummer 'Cop killer' er op was al helemaal mooi meegenomen voor dat geld!

De bediening is vriendelijk. Heerlijk om hier te kopen.

Dit is het adres:

Steentilstraat19,
9711 GJ Groningen
Telefoon 050 3134832‎


Laatste nieuws
Draaiend in heel Nederland. Wekelijks actief.

© 2019 - DISCLAIMER  /  CONTACT  /  PARTNERS  /  LINKS / WEBSITE: FUZZ DOGS