MORE, MORE, MORE

We Want More

In 1993 keerde Bananarama terug in de muziekwereld, dit keer als duo Keren & Sara

Luister hier naar een compilatie, klik op deze zin

moremehr

Ze gingen aan de slag met twee-derde van het super-producerstrio Stock, Aitken & Waterman; Stock & Waterman. Het project werd Abba Banana genoemd, een werktitel. De bedoeling was dat het album ging klinken als een kruising van Abba en Bananarama.

Bananarama bereikte de 24e plaats in de Engelse hitlijst met “More, More, More”

Er kwamen 3 singles van het album af waarvan More More More een versie is van zangeres Andrea Marie Truden’s ’Andrea True Connection’ die een hit met dit nummer had in 1976.

Een bijzonder verhaal op zich

Andrea was in de 70-er jaren een bekende porno-actrice in Amerika. Daardoor werd ze ingehuurd door een Jamaicaans vastgoedbedrijf om reclame te maken. Jamaica was in die tijd communistisch en het geld dat ze verdiende mocht niet het land verlaten. Toch al denkend aan een andere carriere investeerde Andrea het geld in de opname van het nummer “More, More, More”. Het werd een hit maar ook de enige die Andrea had.

Er zijn meer versies van het nummer

In 1976 werd het nummer al uitgevoerd door Sunlight Chocolate en in hetzelfde jaar was er ook een Duitstalige versie van zangeres Sassy. De titel, het zal je niet verrassen was “Mehr, Mehr, Mehr”.

De Britse babe Samantha Fox had in 1992 een versie uitgebracht, een jaar eerder als de Bananarama’s. De videoversie heeft eerst een hijg-intro van 34 seconden... Daarna volgt een bij elkaar bedachte versie van "More, More, More & Love To Love You Baby". De laatste is weer een versie van Donna Summers megahit.

 Zangeres Rachel Stevens heeft een -niet zo succesvolle- versie uitgebracht in 2004.


Laatste nieuws
Draaiend in heel Nederland. Wekelijks actief.

© 2019 - DISCLAIMER  /  CONTACT  /  PARTNERS  /  LINKS / WEBSITE: FUZZ DOGS