13 april 2020

Oorspronkelijk

Originals, Versions and Sampled Songs

DJ Okkie 5 ‘Oorspronkelijk, een lust voor het oor!’

Lagogo44

Okkie 5 draait het origineel, de versies en stukjes ofwel samples van liedjes, songs, plaatjes,tracks en nummers. De muziek in gesprek met het publiek, dat is de showcase van Originals,Versions & Sampled Songs.

‘Waarschuwing! Muziekherinneringen zullen niet meer hetzelfde zijn na de show!’

DJ Okkie Vijfvinkel draait muziek op een podium, laat draaitechnieken zien en vertelt verhalen. De muziek draait door. Altijd. Af en toe wordt het volume wat zachter gezet tijdens een verrassend verhaal of een vraag aan het publiek, of van het publiek natuurlijk.

Het doel is een mooie show neerzetten, entertainment door te vertellen en te DJ’en met bijpassend materiaal en hoezen die getoond worden. Verwacht dus geen colleges over verschillende versies, want de vaart zit erin.Tijdens de show zijn er vragen en vele ontdekkingen maar ook emotionele rollercoasters;
‘Is dit het origineel?’
‘Onherkenbaar, het liedje waar het gesamplede stukje muziek in zit.’
‘De hoes die getoond wordt brengt mij meteen terug bij de herinnering’.

Oorspronkelijk (Originals,Versions & Sampled Songs) is een dynamische show met muziek die altijd verrast op festivals, congressen, colleges, bedrijfsevenementen en in podcasts, video’s, workshops of gewoon bij iemand thuis.

Met old-school platenspelers wordt de sfeer bepaald. De verhalen zijn tot in detail uitgezocht om de muziekgeschiedenis volledig in ere te houden. Alles kan live gevolgd worden op een beeldscherm, zowel de acties bij de DJ-tafel als de platenhoezen en gerelateerd materiaal.

Okkie: ‘Maar de meeste tijd wordt gevuld met muziek, niet met geouwehoer. De luisteraar vindt vanzelf uit wat de link is met het onderwerp Originals,Versions & Sampled Songs . Het is zo interactief als je zelf wil, je kan ook lekker laten entertainen’.

’Wat anderen over DJ Okkie 5 zeggen:
‘Okkie heeft als DJ in alle clubs gestaan. Hij is één van de weinige mensen die ik ken die echt van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Het plezier straalt van hem af. Hij doet namelijk meer dan plaatjes draaien.’

‘DJ Oscar ‘Okkie’ Vijfvinkel brengt de kennis en kunde van muziek naar een nieuwe generatie. Hij is ook de sleutel in het uitleggen van de kracht van muziek en hoe je het kunt toepassen.’

OkPromometbril012020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *