LA LA LA NEGEREN

La La La La La La La La

De periode rond het millennium was een tijdperk van hits met een ‘Eurohouse’ tintje

Eén van die liedjes die vaak gedraaid werd op de radio was het nummer "Around The World (La, La, La, La, La, La, La, La,)" van de Duitse band ATC. Echt een oorwurm. Met leden uit Nieuw-Zeeland, Italië, Australië en Engeland was Duitsland vooral een standplaats te noemen. De naam ATC moest na een rechtszaak, aangespannen door DJ ATB (André Tannenberger), vol uitgesproken worden als A Touch Of Class.  Het in 2000 uitgebrachte lied werd een grote hit in Nederland en een nog groter succes in thuishaven Duitsland.

Negeren

Dit nummer is echter origineel het Russische lied “Pesenka’, wat ‘negeren’ betekent in het Russisch. Het werd bedacht en uitgevoerd door Ruki Vverh! (betekent Handen Omhoog!) in 1998. Ruki bestond uit leden Zhukov en Potekhin, de act was een grote speler in Rusland vanaf de start in 1996.

De Nederlandse DJ en Producer R3hab bracht het nummer in voorjaar 2019 opnieuw uit, samen met A Touch Of Class. Ze hernoemden het nummer ' All Around The World (La La) en wederom werd het een internationaal succes.


Laatste nieuws
Draaiend in heel Nederland. Wekelijks actief.

© 2020 - DISCLAIMER  /  CONTACT  /  PARTNERS  /  LINKS / WEBSITE: FUZZ DOGS