6 februari 2019

DJ Okkie Vijfvinkel op Eurosonic 2019

Verslag van mijn bezigheden

DJOkkie50502192

Sinds 2010 mag ik jaarlijks in Groningen tijdens Eurosonic/ Noorderslag draaien

Het eerste jaar draaide ik op Noorderslag, tussen de bands in de 3FM-zaal. In 2011 kwam daar Eurosonic Air bij, een festival in het midden van Groningen op de Grote Markt. 2016 werd ik voor het eerst gevraagd het Noorderslag Artiesten Diner luister bij te zetten en in 2019 dj-de ik tijdens de Eurosonic Artiesten Diners.

Door de jaren heen veranderde mijn bijdrage maar ik bleef wel elk jaar uitgenodigd worden door de organisatie. Voor artiesten draaien bij de diners, op het podium platen draaien bij  soundcheckende bands die in gesprek gaan over tracks die je draait of zelfs mee gaan spelen met je als je draait. Prachtige opdrachten zijn het.

Afgelopen Eurosonic heb ik mijn bezigheden geflimd en het resultaat kan je hier zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *