DANSEN!

Dansavonden

Veel dansavonden zijn een combinatie van nieuwe muziek die populair is, in de top 40 staat, door 538 gedraaid wordt en bekende nummers van de afgelopen jaren. Soms afgewisseld met onbekendere muziek die past bij de bekende tracks. Andere keren met door de bezoekers aangevraagde nummers.

Het bijhouden van populaire muziek is een uitdaging. Enerzijds door de hitlijsten checken, veel draaien en luisteren naar anderen, anderszijds door de cursisten van mijn workshops die populaire tunes meenemen voor hun oefeningen.
Vanaf 2002 draai ik commerciele klussen in o.a. Vibes, Rotown, Nighttown, Waterfront, Watt, de Kroepoekfabriek, 't Paard, Dolhuis, Bibelot. Bekende dansavonden zijn de Buurtsuper! (Waterfront, Watt, BAR), de vrijdagavonden in Rotown en Vibes en Everybody Dance Now! in Watt.

Feestavonden zoals Koningsdag, Oud- en Nieuw zijn avonden waar iedereen wil dansen. Die avonden zijn soms een half jaar van te voren geboekt.

Eigen producties en festivalopdrachten zijn de gelegenheden waar mensen willen dansen. Van trouwerijen en 'Sweet 18’ feesten tot de Eurogames in Ahoy, Scumbash in de Van Nelle fabriek en bijvoorbeeld het Lezersfeest in de Biblioteek Rotterdam. Vaak zijn deze klussen gericht op groter publiek. 


Laatste nieuws
Draaiend in heel Nederland. Wekelijks actief.

© 2019 - DISCLAIMER  /  CONTACT  /  PARTNERS  /  LINKS / WEBSITE: FUZZ DOGS